PDF-yhteenvedot

Pekka Äijälä -

Voit koostaa eTaskuun lisätyistä kuiteista tai matkalaskuista PDF-yhteenvetoja verkkoportaalimme (www.etasku.fi/login) kautta!

1. Yhteenveto koko kuukauden tositteista/matkalaskuista
2. Yhteenveto valituista tositteista/matkalaskuista
3. Järjestä haluamasi aineisto yhteenvedolle
4. PDF-tiedoston sisältö

1. Yhteenveto koko kuukauden tositteista

Tositelistauksen yläpuolelta löydät Yhteenvedot -painikkeen, jota klikkaamalla koko kuukauden tositteet latautuvat yhdelle PDF-tiedostolle. Kuvineen ja lisätietoineen.

Jos haluat koostaa yhteenvedon kuukauden matkalaskuista, valitse Matkalaskut välilehti ja klikkaa Yhteenvedot -painiketta.

2. Yhteenveto valituista tositteista

Voit koostaa yhteenvedon myös valituista tositteista tai matkalaskuista, klikkaamalla rastin ruutuun kyseisille riveille. Tässä tapauksessa klikkaa PDF-Yhteenveto painiketta oikealle muodostuvaan sivuvalikkoon. (Katso kuva alla)

3. Järjestä haluamasi aineisto yhteenvedolle

Voin järjestää kuukauden aineistoa esim. käyttäjien, maksutapojen tai luokitusten mukaan. Näin voit näppärästi koostaa yhteenvedon esim. Luottokortilla maksetuista tositteista.

Valittuasi tässä tapauksessa luottokortilla maksetut tositteet, oikealla aukeaa sivuvalikko, josta voit koostaa yhteenvedon räätälöidystä aineistosta.

Na_ytto_kuva_2019-5-16_kello_10.45.56.png   Na_ytto_kuva_2019-5-16_kello_10.46.29.png

4. PDF-tiedoston sisältö

PDF-tiedoston ensimmäiselle sivulle muodostuu yhteenveto aineistosta. Seuraavilla sivuilla näkyy jokaisen tositteen kuva ja siihen liittyvät lisätiedot. Oheisessa esimerkissä on koostettu yhteenveto koko kuukauden tositteista ilman järjestämistä.