eTasku & Taksi Helsinki

Pekka Äijälä -

Taksikuitit automaattisesti eTaskuun!

Taksi Helsinki
sovelluksen kautta maksettujen taksimatkojen kuitti on nyt mahdollista saada sähköisessä muodossa automaattisesti eTaskuun!

Miten? Kuittiliikenteen sähköistämiseen erikoistununeen kumppanimme ReceiptHeron avulla! ReceiptHero aktivoidaan sovellusten välille ja kuitti välittyy ostotapahtuman jälkeen automaattisesti eTaskuun. Sähköisten kuittien välittäminen on toistaiseksi maksutonta.

Miten saan ominaisuuden käyttööni?

1. Avaa eTaskun mobiilisovellus

Valitse sovelluksen sivuvalikosta ReceiptHero ja rekisteröidy.
Rekisteröitymisen voit tehdä myös suoraan täältä.

HUOM. Jos sinulla on jo Taksi Helsinki sovellus käytössä,
rekisteröidy samaisella sähköpostilla myös ReceiptHeroon!

2. Lisää ReceiptHeroon maksukortti

Syötä palveluun maksukortti, jota käytät esimerkiksi yrityksen taksimatkoihin.
Kun maksukortti on syötetty, salli eTaskulle pääsy kortin tapahtumiin.

3. Lataa Taksi Helsinki -sovellus

Rekisteröidy samaisella sähköpostilla, jolla loitte tunnukset ReceiptHeroon.
Lisää maksukortti ja liitä se ReceiptHeroon lisäyksen yhteydessä.

4. Valmista!

Taksi Helsingin tositteet siirtyvät jatkossa automaattisesti eTaskuun
ja kirjanpitäjänne nähtäville!