eTasku & Briox

Pekka Äijälä -

eTasku ja Briox ovat yhteistyössä toteuttaneet integraation kirjanpitoaineiston siirtämiseksi ohjelmistojen välillä. Asiakkaan eTaskuun lisäämät tositteet ja matkalaskut on nyt siis mahdollista siirtää rajapintoja pitkin suoraan Brioxiin. Siirron yhteydessä siirtyvät tositteiden, tositenippujen ja matkalaskujen tiliöintitiedot sekä kuvatiedostot.

Käyttöönotto

1. Pyydä Brioxilta eTasku-ohjelmatunnukset osoitteesta support@briox.fi. Voit lähestyä Brioxia suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

2. Pyydä eTaskua avaamaan Briox-integraatio: asiakaspalvelu@etasku.fi / 02 480 841 76

3. Aseta Brioxin autentikointiavain ja yritysnumero eTaskun asiakasasetuksiin.

(eTasku -> asiakasasetukset -> ohjelmistointegraatiot )

Autentikointiavaimen saat luotua itsellesi Brioxissa täältä:

Lisää lisenssi / ohjelma -> muokkaa käyttäjää -> Ohjelmatunnukset -> Luo tunnusUntitled_5test.png

Asiakasnumeron taas löydät Brioxista alareunasta avattuasi Oma tili -valikon oikeasta reunasta.

4. Tuo Briox-tilikartta eTaskuun "Tuo tilit" -painikkeella

5. Tiliöi ja hyväksy kuitit eTaskussa

Lisätietoa ja ohjeita tositteiden käsittelystä löydät alla näkyvästä linkistä, joka ohjaa sinut ohjesivuillemme. Tutustuthan myös kohtaan ''Automaattinen tiliöintiehdotus'', joka käytännössä helpottaa tiliöintiprosessia entisestään.

eTaskun käyttö

6. Vie tiliöinnit Brioxiin kirjanpitotositteiksi