eTasku & Heeros (CSV)

Pekka Äijälä -

1. Kun olet käsitellyt aineiston eTaskussa (tiliöinyt ja hyväksynyt), valitse vientivalikosta Heeros.

2. Oikealle aukeaa näkymä siirrettävästä aineistosta. Vie kuukauden tapahtumat -napista latautuu tiedosto latautuu tietokoneellesi (yleensä Ladatut tiedostot kansioon).

3. Siirry Heerokseen ja valitse tuonti kirjanpitoon.

4. Valitse liittymätyypiksi Heeros CSV ja lataa eTaskusta luotu tiedosto sisään.

Virhetilanteet

Jos Heeros antaa aineiston tuonnin yhteydessä virheilmoituksen infinite or NA, niin tämä johtuu tositteen selitteen pituudesta. Voit muokata eTaskussa selitteen pituutta ja ladata vientitiedoston uudestaan.