eTasku & Netvisor (API)

Pekka Äijälä -

Netvisor suorasiirto (API) ohjeet

Jotta voit siirtää tositteita eTaskusta Netvisoriin, tulee yrityksellä olla käytössä Netvisorin ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet”. Mikäli nämä tunnisteet ovat käytössä, voi tätä rajapintaa hyödyntämällä siirtää tositteita sähköisesti suoraan eTaskusta Netvisoriin.

Netvisor suorasiirrossa eTaskusta siirtyy Netvisoriin tiliöintitiedot sekä tositteen kuva.

Tunnisteiden tarkastaminen ja luominen

Pääset tarkastamaan onko yrityksellä ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet” käytössä klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta yrityksen nimeä ja valitsemalla ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet”.

Jos yrityksellä on jo tunnisteet käytössä, ne näkyvät Yrityksen rajapintakäyttäjissä. Uudet tunnisteet saat luotua valitsemalla ”Luo uusi rajapintatunnus”.

Tunnisteiden syöttäminen eTaskuun

Kopioi Netvisorista Käyttäjätunniste sekä Avain ja syötä ne eTaskussa asiakkaan asiakasasetuksiin. Tiedot pääset syöttämään valitsemalla kyseisen asiakkaan ja seuraamalla polkua:
Asiakasasetukset ->Ohjelmistointegraatiot.

Käyttäjätunniste  Netvisor id -kenttään
Avain  Netvisor avain -kenttään.

Kun tiedot ovat syötetty, niin valitse Tallenna ja oikeaan yläkulmaan tulee ilmoitus onnistuneesta tallennuksesta.

Ohje videon muodossa:

Tositteiden vienti Netvisoriin

Kun tositteet ovat käsitelty (V+T -ikonit), valitse Netvor API.
Vastatiliksi voit valita haluamasi tilin. Jos haluat viedä kaikki käsitellyt tositteet voit valita suoraan Vie kuukauden tapahtumat.

Voit myös halutessasi viedä vain tietyt tositteet valitsemalla haluamasi tositteet merkitsemällä tositteen vasemmalla puolella olevasta laatikosta.

Tositelajina toimii oletuksena: KT! Siirrettyäsi tositteet eTaskusta Netvisoriin löydät tositteet Netvisorista ”Tarkistamattomat tiliönnit”- kohdasta. Alla kuva onnistuneesta viennistä.

Ohjeet viennistä videon muodossa: