''Viety kirjanpitoon'' merkinnän poisto

Pekka Äijälä -

Kun tositteista on luotu eTaskussa siirtotiedosto kirjanpidon ohjelmistoon, tositteille muodostuu status; ''Viety kirjanpitoon''. Viedyt tositteet tunnistaa niiden perään ilmestyvästä ikonista (katso alla oleva kuva). Kun tosite on tässä tilassa, ne eivät kirjaudu automaattisesti uudelle siirtotiedostolle, jos kuukauden aineistoa viedään esimerkiksi vaiheittain kirjanpitoon. Näin jo viedyt tositteet eivät siirry toistamiseen kirjanpitoon.

 

Na_ytto_kuva_2018-8-14_kello_13.28.06.png

 

Merkinnän poisto

Jos viennissä tapahtuu virhe tai haluatte viedä aineistoa uudelleen yhdellä siirrolla kirjanpitoon, voitte myös poistaa Viety kirjanpitoon -merkinnän tositteelta/tositteilta. Tämä tapahtuu klikkaamalla tositteen perässä näkyvää ikonia, jolloin poiston mahdollista ikkuna avautuu (katso alle). Poiston jälkeen tosite/tositteet palautuvat takaisin hyväksytty ja tiliöity -tilaan ja kirjautuvat näin uudelle siirtotiedostolle normaaliin tapaan.

 

Na_ytto_kuva_2018-8-14_kello_13.28.19.png

 

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

0 Kommentit

Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin.