Dokumenttien lisääminen asiakkaille

Pekka Äijälä -

Kirjanpitäjän on mahdollista lisätä eTaskuun asiakasyrityksensä käyttäjien näkyville dokumentteja, kuten esimerkiksi palkkalaskelmia tai kirjanpitonraportteja. Ominaisuus on tilitoimistoille täysin maksuton!

Voinko lähettää dokumentteja kaikille asiakkailleni?

Ominaisuus on automaattisesti käytössä nykyisillä eTasku asiakkaillanne ja heidän lisäämillään käyttäjillä. (eTasku Basic- ja Pro käyttäjät)

(Huom. eTasku Pro käyttäjät voivat myös lisätä dokumentteja teidän näkyvillenne!)

Asiakkaille ja sen henkilöstölle, joilla eTasku ei ole vielä käytössä, voidaan luoda maksuttomat dokumenttitunnukset! Kyseiset tunnukset mahdollistavat vain dokumenttien vastaanottamisen ja tarkastelun.

Miten tunnukset luodaan?

1) Kokonaan uusi yritys, ei vielä tunnuksia eTaskussa.

Kun kyse on kokonaan uudesta yrityksestä, tunnusten lisäys tapahtuu Adminpaneelin +Uusi yritys -napin kautta. Valitkaa tässä tapauksessa ''Ainoastaan dokumentti käyttö''. Käyttäjä saa sähköpostiinsa vahvistuksen luoduista tunnuksista ja pääsee asettamaan salasanan eTaskuun. Kuva alla.

2) Yrityksellä jo tunnukset eTaskussa eli yksittäisen dokumenttikäyttäjän lisäys.

Jos haluatte luoda jo olemassa olevaan yritykseen dokumenttikäyttäjän, siirtykää sivulle ''Asiakasasetukset'' ja ''Käyttäjät''. Luokaa uusi käyttäjä ja raksi ruutuun kohtaan; ''Dokumenttikäyttäjä''. Käyttäjä saa tässäkin tapauksessa sähköpostiinsa vahvistuksen luoduista tunnuksista ja ohjeet tunnusten käytöstä. Kuva alla.

Miten dokumentin lisääminen käytännössä tapahtuu?

Kuukausinäkymän yläpalkista löytyvät vaihtoehdot jo aiemmin lisätyn aineiston tarkasteluun sekä uuden dokumentin lisäämiselle.

Voitte lisätä dokumentin missä tahansa muodossa (Word, PDF, jpg jne.) ja kohdistaan sen haluamanne käyttäjän näkyville yrityksen sisällä. Käyttäjä saa aina sähköpostiinsa erillisen ilmoituksen lisätystä dokumentista ja suoran linkin sen tarkastelua varten.

Järjestelmässämme olevien valmiiden kategorioiden (esim. Palkkalaskelma) lisäksi voitte tarvittaessa myös itse luoda uusia kategorioita.