eTasku päivitys 6.3.2018 v1.93

Pekka Äijälä -

Kooste viime aikoina julkaistuista uusista ominaisuuksista ja parannuksista eTaskussa!

Ohessa hieman listausta eTaskun sekä kirjanpito että käyttäjäpuolelle julkaistuista ominaisuuksista viime kuukausien ajalta.

Kirjanpitäjille:

1. Valitse kaikki -nappi

'Valitse kaikki'' -nappin (Na_ytto_kuva_2018-2-9_kello_10.54.14.png) avulla voitte nyt valita yhdellä painalluksella useita tositteita esim. yhteenvetoja tai siirtotiedostoja varten.

2. Pikanäppäimet

Voitte nyt hyödyntää näppäimistöä mm. tositteiden hyväksyntää, hylkäämiseen ja liikkumiseen tositteiden välillä eTasku tiliöintinäkymässä. Lisätietoa näppäimistä täältä.

3. Dokumenttiarkisto

Asiakkailla, jolla on käytössä eTaskun Pro -versio, on nyt mahdollista liittää muuta kirjanpitomateriaalia suoraan eTaskuun verkkoportaalimme kautta. Nyt eTaskuun voi siis lisätä tiliotteiden lisäksi esim. sopimuksia, myyntilaskuja/raportteja, tuntikirjauksia tai rahoituspäätöksiä. Listätietoa ominainaisuudesta täältä.

4. Alv0 hinta mukaan yhteenvedoille

eTaskusta koostettaviin PDF- yhteenvetoihin on nyt liitetty näkyville myös alv0 hinta.

5. Tikon XML-vienti

Aiemmin Tikoniin julkaistujen vientimahdollisuuksien (Ascii ja Pilvi-Tikon) rinnalle on nyt julkaistu mahdollisuus XML-vientiin. XML -viennissä siirtotiedostolle kirjautuvat myös tositteiden kuvat. Siirrolla on mahdollista viedä myös matkalaskuja eteenpäin Tikonin kirjanpitoon (tiliöinnit kirjanpitoon).

Asiakkaille:

1. Dokumenttiarkisto

eTasku Pro -versio pitää nyt sisällään mahdollisuuden kaiken kirjanpitomateriaalin toimittamiseen eTaskun avulla kirjanpitäjällenne! Dokumentti ominaisuuden myötä teidän ei siis enään tarvitse lähettää aineistoa erikseen sähköpostitse tai paperilla. Ominaisuus on käytössä eTaskun päivitetyssä verkkoportaalissa. Lisätietoa ominaisuudesta täältä.

2. Usean yrityksen tuki (iOS+web)

Toiminnallisuus on aluksi käytössä kaikille iOS (iPhone puhelimet) käyttäjille uuden päivityksen myötä. Tuki Android puhelimille tullaan julkaisemaan seuraavaksi. Tiedotamme tästä vielä erikseen.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Jos teillä on useampia käyttäjätunnuksia eTaskussa eri yritysten alla, voitte nyt valita eTaskun mobiilisovelluksesta ja verkkoportaalista yrityksen, jonka alle haluatte tositteita, matkalaskuja tai dokumentteja lisätä. Aiemmin tämä vaati aina erillisen kirjautumisen oikean yrityksen tunnuksilla, mutta nyt asiaan on saatu helpotusta. Lisätietoa ominaisuudesta täältä.

3. Valitse kaikki -nappi

Verkkoportaalista on nyt mahdollista valita useita tositteita ja matkalaskuja yhdellä klikkauksella PDF-yhteenvetoja varten.

4. Usean kuvan tuki

Mobiilisovelluksen ja verkkoportaalin kautta on nyt mahdollista lisätä useampia kuvia yhdelle tositteelle. Ominaisuus on käytössä sekä iOS että Android sovellusten uusimmassa versiossa.

Lisätietoa ominaisuuksista: iOS ja Android.