Dokumenttiarkisto

Pekka Äijälä -

eTasku Pro -versio pitää nyt sisällään mahdollisuuden kaiken kirjanpitomateriaalin toimittamiseen eTaskun avulla kirjanpitäjällenne! Dokumentti ominaisuuden myötä teidän ei siis enään tarvitse lähettää aineistoa erikseen sähköpostitse tai paperilla. Ominaisuus on käytössä eTaskun päivitetyssä verkkoportaalissa. (Jos käytössänne on eTasku Basic, kts. artikkelin loppuun)

+Dokumentti napin takaa yritykset ja sen käyttäjät voivat lisätä esimerkiksi sopimuksia, myyntilaskuja, tiliotteita, luottokorttilaskuja tai rahoituspäätöksiä suoraan kirjanpitäjänne nähtäville eTaskuun. Voitte luoda myös uusia kategorioita tarpeidenne mukaan.

Kirjanpitäjänne pääsee lataamaan aineiston eTaskusta ja käsittelemään sen haluamallaan tavalla. Ominaisuus toimii toistaiseksi vain verkkoportaalin kautta ja aineistoa pystyy lisämään missä tahansa tiedostomuodossa.

Entä miten dokumentit näkyvät teille eTaskun uudessa verkkoportaalissa?

Huomioitavaa:

eTasku Basic -version käyttäjät voivat edelleen lisätä yhden tiliotteen kuukaudessa eTaskuun. Muun aineistoin välittäminen vaatii päivityksen eTasku Pro versioon. Version päivittäminen tapahtuu asiakaspalvelumme kautta.

Asiakaspalvelu:

02 480 841 76 (arkisin 8-16) tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@etasku.fi