Dokumenttiarkisto

Pekka Äijälä -

Olemme julkaisseet eTasku Pro -versiota käyttäville asiakkaillemme mahdollisuuden myös muun kirjanpitoaineiston lisäämiseen eTaskuun! (Asiakkaallanne käytössä eTasku Basic? Kts. artikkelin loppuun)

Jatkossa kyseistä versiota käyttävät asiakkaat voivat siis lisätä esimerkiksi tiliotteet, myyntilaskut, sopimukset tai rahoituspäätökset eTaskuun verkkoportaalimme kautta teidän nähtävillenne. Eri aineistokategorioita voi myös lisätä eTaskuun asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Aineiston lisääminen tapahtuu toistaiseksi siis vain verkkoportaalimme kautta ja ominaisuus tukee kaikkia mahdollisia tiedostomuotoja.

Miten tämä helpottaa teidän työtänne?

- Kaikki asiakkaiden kirjanpitomateriaali samassa paikassa

- Aineisto sähköisessä muodossa

- Helposti ladattavissa

Miten näette asiakkaiden lisäämät dokumentit?

Klikkaamalla ''Dokumentit esim. tiliotteet'' -palkkia, oikealla aukeaa lisätyt dokumentit käyttäjä ja kategoria kohtaisesti. ''Lataa'' linkistä tiedosto tallentuu omalle tietokoneellenne.

Asiakkaalla käytössä eTasku Basic?

eTasku Basic -version käyttäjät voivat edelleen lisätä yhden tiliotteen kuukaudessa eTaskuun. Muun aineistoin välittäminen vaatii päivityksen eTasku Pro -versioon. Version päivittäminen tapahtuu asiakaspalvelumme kautta.

Voitte halutessanne suositella version päivittämistä suoraan asiakkaillenne tai vinkata asiasta meille, niin käymme ominaisuuden heidän kanssaan läpi.