eTasku päivitys 30.1.2018 v1.92

Toni Leppänen -

Kirjanpitäjät pääsevät nyt kokeilemaan eTaskua omassa demoympäristössä, vaikka kukaan ei olisi vielä toimittanut kuitteja.

1. Kirjanpitopuolen aloitus sivulta löytyy uusi painike.

2. Kun yritys on luotu, pääset kokeilemaan eTaskua klikkaamalla "Demo"-yritystä.

3. Voit poistaa demo-yrityksen häiritsemästä, kun et enää tarvitse sitä.

4. Löydät demo-yrityksestä sopivan määrän kuitteja, joiden avulla pääset kokeilemaan tositteiden tiliöimistä ja kirjanpitojärjestelmään siirtämistä.