Yrityksen hyväksymiskierto

Tommi Keränen -

Mikäli yrityksessänne on käytössä hyväksymiskierto, onnistuu sen asettaminen eTaskuun todella näppärästi.

Hyväksymiskierron asettaminen

1. Valitse oikeasta ylälaidasta "Yritysasetukset" (Tämä on näkyvillä vain yrityksen pääkäyttäjillä).

2. Hyväksymiskiertoon siirtyy oletuksena kaikki materiaali. Voit kuitenkin rajata sen koskemaan myös pelkästään kulukorvauksia tai matkalaskuja.

3. Hyväksymiskierto - välilehden takaa aukeaa lista yrityksen työntekijöistä. Voitte asettaa hyväksymiskierron päälle uusien tositteiden osalta tai takautuvasti.

4. Hyväksymiskierto voi olla moniportainen tai 1. porras voi sisältää myös useamman hyväksyjän

5. Voit asettaa käyttäjäkohtaisesti hyväksymiskiertoasetuksia laittamalla päälle:

• Valitse kyseinen kuvake, jonka haluat menevä hyväksymiskiertoon mceclip3.png
  • Jos esim. matkalaskujen hyväksyjä on eri kuin kulukorvausten, niin voit määritellä hyväksyjän muille materiaaleille valitsemalla:  mceclip4.png

Aineiston hyväksyminen

Toistaiseksi hyväksyjä voi hyväksyä materiaalin vain verkkoportaalissa. Hyväksyttävän aineisto löytyy välilehdeltä hyväksymiskierto. Jo hyväksytyt materiaalit näkyvät hyväksymiskierrossa olevan materiaalin alapuolella.

1. Voit hyväksyä materiaalin valitsemalla:  mceclip8.png

2. Materiaalin voi hylätä valitsemalla:        mceclip9.png  . Tässä tapauksessa aukeaa myös mahdollisuus lähettää viesti hylkäyksestä käyttäjälle.

• Käyttäjä saa sähköpostia hylätystä tositteesta, jossa on suora linkki tositteeseen. Kun materiaali tallennetaan uudestaan, näkyy se jälleen hyväksymiskierrossa.

Hyväksymiskierron muistutusviestit

Jos yritykselle on asetettu eTaskussa hyväksymiskierto ja sinut on asetettu hyväksyjän rooliin, saat aina sähköpostiisi ilmoituksen hyväksymättömästä aineistosta.

Kyseiset viestit tulevat oletuksena kerran päivässä (klo 08:00), mutta voit myös halutessasi vaihtaa tätä muistutusväliä:

1. Kirjaudu eTaskun verkkoportaaliin

2. Valitse oikeasta yläkulmasta Omat tiedot.

3.
 Sivun alareunasta löydä Muistutusasetukset -valikon.

4. Tallenna valinnat. Saat listauksen hyväksyttävistä tositteista jatkossa valittuna päivänä.