Hyväksymiskierron asettaminen

Tommi Keränen -

Mikäli yrityksessänne on käytössä hyväksymiskierto, onnistuu sen asettaminen eTaskuun todella näppärästi.

1. Valitse oikeasta ylälaidasta "Yritysasetukset" (Tämä on näkyvillä vain yrityksen pääkäyttäjillä).

2. "Hyväksymiskierto" välilehden takaa aukeaa lista yrityksen työntekijöistä. Voitte asettaa hyväksymiskierron päälle uusien tositteiden osalta tai takautuvasti. Hyväksymiskiertoon siirtyvät valitun käyttäjän lisäämät tositteet ja matkalaskut.

3. Hyväksymiskierron perustamisen jälkeen tulee tarkastajan käydä aina hyväksymässä tietyn henkilön kuitit ja matkalaskut. Mikäli tarkastajalla on tarkastamattomia kuitteja tai matkalaskuja eTaskussa saa hän aina aamuisin eTaskulta tästä sähköpostiin ilmoituksen.

Voitte tarvittaessa asettaa useita 1. tason tarkastajia, jolloin kuka tahansa listatuista henkilöistä voi hyväksytä käyttäjän lisäämät tositteet/matkalaskut. Tämän hyödyllistä esim. lomien aikaan. Jos myös 2. tason tarkastaja on asetettu, aineisto siirtyy vielä ensimmäisen hyväksynnän jälkeen hänelle tarkastettavaksi.