Tositteiden hyväksyntä & hylkäys

Tommi Keränen -

Tositteiden hyväksyntä & hylkäys toiminto on näppärä työkalu, jonka avulla pystyt kärryillä mitkä kuitit olet jo käsitellyt ja mitkä ovat vielä käsittelyä vailla.

Käsittelemättömät kuitit näyttävät tältä.

Kun kuitti on hyväksytty, hylätty tai tiliöity tulee kuitille tästä seuraavanlaiset merkinnät:

Vihreä väkänen = Hyväksytty

Punainen rasti = Hylätty

Sininen T = Tiliöity

Mikäli kuitti on vielä käsittelemättä ei kuitilla ole vielä mitään merkintöjä.

Pääset hyväksymään/hylkäämään kuitteja kuukausinäkymässä tai tapahtumat-painikkeen kautta.

Kun hylkäät kuitin voit halutessasi lähettää asiakkaalle viestin ja pyytää siinä tarvittaessa lisätietoa ostokseen liittyen. Viesti lähtee käyttäjän sähköpostiin sekä hänen eTasku-sovellukseen.

Asiakas voi vastata tähän viestiin. Näet asiakkaan kanssa käymäsi keskustelun eTaskussa kuittikohtaisesti.