PDF-yhteenveto

Tommi Keränen -

Voit tarvittaessa tehdä eTaskussa olevista kuiteista PDF-yhteenvetoja.

1. Voit valita kaikki kuukauden kuitit ja tehdä niistä yhteenvedon. Klikkaa vain nappia "Yhteenvedot'' tekstin vierestä ja eTasku lataa kaikki kuukauden (tai vain valitut) kuitit yhtenä pdf-tiedostona tietokoneellesi.

2. Voit tehdä yhteenvedon valitsemistasi kuiteista. Voit valita PDF-tiedostoon vaikka kaikki luottokortilla maksetut kuitit. Klikkaa vain oikeasta alalaidasta luo yhteenveto tai mikäli haluat luoda tositenipun valitse "Luo uusi tositenippu" (Lue lisää tositenipuista täältä).

3. Voit myös luoda PDF-yhteenvedon eTaskussa tehtyjen tiliöintien tai matkalaskujen osalta. Klikkaa ''Yhteenveto" symbolia ja valitse millaisen yhteenvedon haluat.

4. Valittuasi halutun yhteenvedon, PDF-yhteenvedolle kirjautuvat esim. tiedot tiliöinneistä ja kuittien kuvat.