PDF-yhteenveto

Tommi Keränen -

Voit tarvittaessa tehdä eTaskussa olevista kuiteista PDF-yhteenvetoja:

1. Voit valita kaikki kuukauden kuitit ja tehdä niistä yhteenvedon. Klikkaa vain "kk-yhteenveto" ja eTasku lataa kaikki kuukauden kuitit yhtenä pdf-tiedostona tietokoneellesi.

2. Voit tehdä yhteenvedon valitsemistasi kuiteista. Voit valita PDF-tiedostoon vaikka kaikki luottokortilla maksetut kuitit. Klikkaa vain oikeasta alalaidasta luo yhteenveto tai mikäli haluat luoda tositenipun valitse "liitä tositenippuun" (Lue lisää tositenipuista täältä).

3. Voit myös luoda PDF-yhteenvedon eTaskussa tehtyjen tiliöintien mukaan. Valitse näkymäksi ensin "Näytetään kuukauden tiliöinnit"

4. Näet tämän jälkeen eTaskussa tililajittelun.

5. Klikkaamalla "kk-yhteenvetoa" saat ladattua PDF-yhteenvedon tiliöinneistä ja kuittien kuvat.