eTasku & Netvisor

Tommi Keränen -

Jotta voit siirtää tositteita eTaskusta Netvisoriin tulee yrityksellä olla käytössä Netvisorin ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet”. Mikäli nämä tunnisteet ovat käytössä voi tätä rajapintaa hyödyntämällä siirtää tositteita sähköisesti suoraan eTaskusta Netvisoriin.

Pääset tarkastamaan onko yrityksellä ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet” käytössä klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta yrityksen nimeä ja valitsemalla ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet”.

Löydät kuvalliset ohjeet alla olevasta liitteestä.