eTasku & Fivaldi

Tommi Keränen -

Ohjeet eTaskun & Fivaldin yhteiskäytölle löytyvät alla olevalta videolta sekä tekstimuodossa sen alapuolelta.

Ohjeet

Kun tositteet on tiliöity ja hyväksytty eTaskussa, ne voidaan siirtää eteenpäin Fivaldiin CSV-muodossa. Tarkemmat ohjeet kuittien tiliöintiin ja hyväksyntää löydätte täältä: Tiliöinti

Suosittelemme myös tutustumaan automaattisen tiliöintiehdotukseen, joka nopeutta tiliöintiprosessia entisestään. Ohjeet tähän kyseiseen ominaisuuteen löydätte täältä: Automaattinen tiliöintiehdotus

1. Vientitiedoston lataaminen

Kun olet käsitellyt asiakkaasi aineiston eTaskussa, voit ladata vientitiedoston painikkeesta:

2. Sisäänlukutunnusten asettaminen Fivaldiin

Ennen kuin tuot tositteita eTaskusta Fivaldiin, tulee Fivaldiin asettaa sisäänlukutunnukset, jotta verot kirjautuvat oikein. Tämä tulee tehdä jokaisen asiakkaan kohdalla ensimmäisellä kerralla. Tunnukset kirjoitetaan uusimman alkupäivän kohdalle. Tunnukset ovat:

0% = OS0
10% = OS10
14% = OS14
24% = OS24

Näin verokannat yhdistyvät oikein ja eTaskussa tehty tiliöinti kirjautuu oikein myös Fivaldin puolelle.

3. Tapahtumien vienti

Siirtotiedostolle kirjautuvat vain tositteet, jotka ovat tiliöity ja hyväksytty.

4. Tositteiden tuominen eTaskusta Fivaldiin

Pääsette lataamaan aineiston Fivaldiin seuraavalla tavalla: