Kirjanpitäjän liittäminen eTasku-tiliin

Tommi Keränen -

Mikäli sinulla on olemassa eTasku-tunnukset voit yhdistää kirjanpitäjäsi eTaskuun yritysasetuksista. Pääset yritysasetuksiin käsiksi eTaskun-web-sovelluksen kautta. Pääset kirjautumaan web-portaaliin täältä. Kirjanpitäjän liittäminen on suositeltavaa. Näin kirjanpitäjäsi saa kaiken kirjanpitomateriaalin suoraan eTaskusta ja kummankin osapuolen toiminta tehostuu.

Mikäli olet vasta luomassa eTasku-tunnuksia voit salasanan asettamisen yhteydessä yhteydessä liittää tunnuksesi suoraan tilitoimistoosi.