Tositteen välittäminen sähköpostista eTaskuun (oma@etasku.fi)

Tommi Keränen -

Kun saat sähköpostiisi kuitin tekstimuodossa tai sähköpostin liitetiedostona, voit välittää sähköpostiviestin eteenpäin osoitteeseen oma@etasku.fi. eTasku tunnistaa lähettäjän sähköpostiosoitteen perusteella, että kyseinen tosite kuuluu juuri sinulle ja lisää tositteen eTasku-tilillesi kuluvan päivän kohdalle. Jos tosite on liitetiedostona, tuotetut tiedostomuodot ovat PDF ja jpg

Tositteille on tällä hetkellä mahdollista lisätä myös seuraavia tietoja suoraan lähetyksen yhteydessä: Ostopaikka, Hinta, Alv ja Lisätiedot. Käytönnössä tämä onnistuu seuraavalla tavalla:

Otsikko: Tähän ostopaikka (esim. Prisma)

Tekstikenttä: Kuitin muut tiedot allekkain eri riveille. Alla esimerkki.

Hinta: 55

Alv: 24

Lisätietoa: Kahvia toimistolle

Liitteeksi varsinainen tosite, kuten ennenkin.

Muuta huomioitavaa:

Jotta järjestelmä sijoittaa tiedot oikeille paikoille, tulee tekstikentän rivillä olla aina mainittuna ns. otsikko (esim. hinta) ja tämän perässä esim. 55 (''Otsikon'' ja arvon voi erotella :-merkillä kun esimerkissä, mutta se ei ole pakollista). Muuten kirjoitusasulla ei ole väliä kuhan otsikot ovat samat kuin eTaskun verkkoportaalissa ja mobiilisovelluksessa käytetyt.

---

Jotta eTasku osaa ohjata sähköpostilla lähettämäsi kuitin juuri sinun käyttäjätilisi alle, tulee sinun lähettää kuitit samasta sähköpostista millä olet eTaskuun rekisteröitynyt. Tai mikäli sinulla on käytössä useampi sähköpostiosoite tulee sinun käydä eTaskun verkkoportaalin kautta asettamassa nämä sähköpostiosoitteet käyttäjätilisi alle.

Uusien sähköpostiosoitteiden lisääminen onnistuu seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään eTaskun verkkoportaaliin täältä tai kirjoittamalla osoitekenttään www.etasku.fi/login

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Omat tiedot”

3. Valitse ”oma@etasku.fi”

4. Syötä haluamasi sähköpostiosoitteet ja klikkaa ”Tallenna”

Nyt syöttämäsi osoitteet on liitetty sinun käyttäjätiliisi ja voit lähettää näistä osoitteista kuitteja osoitteeseen oma@etasku.fi ja eTasku osaa ohjata nämä kuitit sinun käyttäjätilillesi

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö

1 Kommentit

• 0
    Avatar
    Aktiivinen Synnytys ry

Vaikuttaa kätevältä!

Voisiko tuosta kuitenkin laittaa vielä vaikka ihan screenprint-ohjeen.

Kysymys, jos nuo tiedot (alla) täytyy laittaa sähköpostin otsikoksi ja viestitilaan niin ilmeisesti ei voi lähettää useampaa laskua/tositetta samalla postilla?

Otsikko

Ostopaikka

Hinta

Alv

Lisätiedot