Tositenippu

Tommi Keränen -

eTaskussa voit niputtaa kuitteja näppärästi tositenippuihin. Tositenippu voi olla esimerkiksi luottokorttilasku ja siihen liittyvät kuitit.

Tositenippujen muodostaminen onnistuu seuraavalla tavalla.

1. Valitse haluamasi tositteet (esim luottokortilla maksetut kuitit).

2. Klikkaa ruudun oikeasta alakulmasta "Liitä tositenippuun". Mikäli tositenippu on olemassa etsi listasta haluamasi nippu ja klikkaa "Valitse". Mikäli luot uuden tositenipun klikkaa "Luo uusi"

3. Nimeä tositenippu esim "Mastercard 6/16" valitse alkupäivämäärä ja loppupäivämäärä. Mikäli luottokorttilasku on saatavilla sähköisesti voit ladata sen myös eTaskuun. (Luottokorttilasku tulee PDF:n ensimmäiselle sivulle ja siihen liitetyt kuitin tulevat liitteenä perään). Lopuksi valitse "Vie tositteet nippuun".

4. Seuraavaksi voit käydä valitsemassa kuitteja edelliseltä kuukaudelta ja liittää ne tositenippuun.

5. Tositenipun luomisen jälkeen tositenippuun liitetyt kuitit näkyvät kuukausinäkymässä kyseisen kuittinipun alla. Mikäli kuittia ei ole liitetty tositenippuun löytyy se kohdasta "Irralliset tositteet".