Uusien kirjanpitäjien lisääminen

Pekka Äijälä -

Ohjeessa kerromme kuinka luot uusille kirjanpitäjille tunnukset eTaskuun. Näytämme myös, kuinka lisäät asiakkaita uusien (tai jo olemassa olevien) tunnusten alaisuuteen.

Uuden kirjanpitäjän lisääminen eTaskuun

1. Avaa Tilitoimistoasetukset

2. Klikkaa "Lisää uusi kirjanpitäjä".

3. Syötä henkilön etunimi, sukunimi + sähköpostiosoite ja klikkaa "Tallenna".

Henkilölle lähtee sähköpostiin viesti, jossa häntä pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoite sekä asettamaan itselleen salasanan.

Uusi kirjanpitäjä pääsee tämän jälkeen kirjautumaan eTaskuun ja käsittelemään tilitoimistonne asiakkaiden kuitteja eTaskussa

Mitkä yritykset näkyvät uudelle kirjanpitäjälle? Katso ohjeet alta.

Asiakkaiden asettaminen kirjanpitäjän näkyville

1. Valitse listasta käyttäjä klikkaamalla nimeä.

2. Oikealla aukeaa listaus kirjanpitäjälle näkyvistä yrityksistä.

3. Näkymästä voit lisätä tai poistaa yrityksiä kirjanpitäjän näkyviltä. Muistathan vielä tallentaa muutokset.