Uusien kirjanpitäjien perustaminen

Tommi Keränen -

Mikäli tilitoimistossanne työskentelee useampi kirjanpitäjä onnistuu heille omien kirjanpitäjätunnusten luominen eTaskuun seuraavalla tavalla.

1. Avaa adminpaneeli

2. Klikkaa "+Kirjanpitäjä"

3. Syötä henkilön etunimi, sukunimi + sähköpostiosoite ja klikkaa "Lähetä".

Henkilölle lähtee sähköpostiin viesti, jossa häntä pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoite sekä asettamaan itselleen salasanan.

Uusi kirjanpitäjä pääsee tämän jälkeen kirjautumaan eTaskuun ja käsittelemään tilitoimistonne asiakkaiden kuitteja eTaskussa.