eTasku & Tikon (Ascii -siirtotiedosto)

Tommi Keränen -

Hakemistoasetus Tikoniin:

eTaskusta ladatun aineiston sisäänluku helpottuu, kun luot Tikoniin hakemistoasetuksen. Videolla näytämme kuinka se tapahtuu.

Miten lataan eTasku aineiston Tikoniin?

Oheisella videolla näytämme kuinka se tapahtuu:

Olettehan ladannut yrityksen tilikartan Tikonista eTaskuun?

Liitteenä ohjeet tilikartan lataamiseksi.

Seurantakohteiden asettaminen ja käyttö

Voit halutessasi luoda eTaskussa asiakkaalle seurantakohteita.
Valitse: Asiakasasetukset --> Dimensiot

HUOM! Jotta seurantakohteiden tieto siirtyy oikein, tulee dimensioryhmien nimet olla kirjoitusasulla: Kustannuspaikka tai Projekti eli EI siis monikossa (KustannuspaikaT & ProjektiT).

Dimensioryhmän sisälle seurantakohteet voitte nimetä haluamallaan tavalla.
Esim. ‘’Työmaa X’'