eTaskun hinnoittelu

Pekka Äijälä -

eTaskun mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi puhelimen omasta sovelluskaupasta. Tarjoamme kaikille uusille käyttäjille 30 päivän ilmaisen testijakson, joka ei vielä sido yritystä mihinkään. Rekisteröitymisen jälkeen myyjämme ovat teihin yhteydessä ja käyvät hinnoittelun tarkemmin läpi kanssanne puhelimitse. eTaskun tuotteet:

eTasku Basic: 5,9€/kk/käyttäjä alv0

eTasku Pro: 7,9€/kk/käyttäjä alv0

Tilitoimistoille ja kirjanpitäjille eTaskun käyttö on maksutonta.

Voitte tutustua tarkemmin eTaskun hinnoitteluun ja tuotteiden sisältöön osoitteesta: https://www.etasku.fi/hinnasto/