Automaattiset tiliöintiehdotukset

Pekka Äijälä -

eTasku tarjoaa nyt automaattisen tiliöintiehdotuksen asiakkaan valitsemaan luokitukseen perustuen. Lopussa ohjevideo ominaisuuteen liittyen.

Mitä hyötyä tästä on?

- Tiliönti ja hyväksyminen nopeutuu
- Manuaalinen työ vähenee

Tiliöintisääntöjen asettaminen

1. Siirry asiakasasetuksiin ja valitse välilehti Tiliöintisäännöt.

2. Listauksessa vasemmalla näet asiakkaan luokitukset ja oikealla niille asetetut tiliöintisäännöt. Voit asettaa luokitukselle myös useamman säännön +UUSI RIVI -napin kautta.

3. Kun säännöt on tallennettu, eTasku asiakkaan valitseman luokituksen perusteella aina tiliöintiehdotuksen tositteelle.

4. Tiliöintiehdotus näkyy tiliöintinäkymän yläpuolella vihreässä palkissa. T+V ikonista tiliöit ja hyväksyt tositteen.

5. Jos luokitukselle on asetettu myös toinen tai useampi sääntö (esim. eri alvilla), tulevat ne näkyviin Näytä kaikki ehdotukset -napin takaa. Jos alv-rivi on punaisella, ei ole asettenut tositteelle alv-kantaa tai se erooa säännöstä.

Ohjevideo