eTasku päivitys 14.8.2017 v1.90 Tiliöintiehdotus

Toni Leppänen -

Kirjanpitopuolen päivitys. eTasku tarjoaa nyt automaattisen tiliöintiehdotuksen asiakkaan valitsemaan luokitukseen perustuen.

1. Löydät uudet automaattitiliöintiasetukset Asiakasasetukset-linkin takaa.

2. Uudessa automaattitiliöintinäkymässä näet kaikki yritykset luokitukset. Voit määritellä jokaiselle luokitukselle tiliöintiehdotuksessa käytettävän tilin ja verokannan. ( Käy lisäämässä yritykselle tarvittavat luokitukset ja tilit. Tämä onnistuu toistaiseksi adminpaneelista. )

3. Kun asetukset ovat kunnossa ja käyttäjä on antanut tarvittavat tiedot kuittia lisätessä, voit jatkaa eteenpäin ilman ylimääräistä näppäilyä.

4. Käytä-painikkeen vierestä alasvetovalikosta löydät tiliöintinäkymässä tutut pikatoiminnot, joilla voit mm. hypätä suoraan seuraavaan käsiteltävään tositteeseen.

5. Jos tiliöit tositteen, jolla on luokitus mutta ei sääntöä, tiliöinnin pohjalta luodaan automaattisesti uusi automaattitiliöintisääntö, jota taas voi halutessaan muokata asiakasasetuksista.

HUOM! Automaattitiliöinti on ensimmäinen asetus, joka tulee uuden asiakasasetukset-sivun taakse. Jatkossa kaikki asiakkaaseen liittyvät asetukset tulevat löytymään asiakasasetukset-painikkeen takaa. Pahoittelemme siirtymävaiheen tilannetta, jolloin asiakasyritykseen liittyviä asetuksia löytyy sekä adminpaneelista että asiakasasetukset-painikkeen takaa.

Ohessa vielä lyhyt esittelyvideo ominaisuudesta. Kattavampi ohjevideo on katsottavissa täältä: https://etasku.zendesk.com/hc/fi/articles/115004583369