eTasku päivitys 14.12.2017 v1.91

Pekka Äijälä -

Kirjanpitopuoli:

Uudet integraatiot ovat nyt julkaistu kahteen kirjanpidonohjelmistoon: Tikoniin ja MeritAktivaan. Tarkempiin ohjeisiin integraatioiden käyttöönotosta pääsette täältä: TikonMeritAktiva.

Asiakaspuoli:

Useamman kuvan tuen mahdollistava päivitys on nyt ladattavissa Android-puhelimille. Jatkossa yksittäiselle tositteelle on siis mahdollista lisätä useampi kuva. Ominaisuus toimii myös verkkoportaalissa.

Oma@etasku.fi ominaisuuden kautta lisätty tosite tuottaa push-notifikaation eTasku sovellukseen iPhone puhelimissa.