eTasku & MeritAktiva

Pekka Äijälä -

eTasku ja MeritAktiva ovat yhteistyössä toteuttaneet integraation kirjanpitoaineiston siirtämiseksi ohjelmistojen välillä. Asiakkaan eTaskuun lisäämät tositteet on nyt siis mahdollista siirtää rajapintoja pitkin suoraan MeritAktivaan. Siirron yhteydessä siirtyvät sekä tositteiden tiliöintitiedot että kuittien kuvat.

Käyttöönotto

1. Luo itsellesi Rajapinta-avain MeritAktivan asetuksissa

( MeritAktiva -> Asetukset -> API:n asetukset -> Luo avain )

2. Aseta API-avain ja API ID eTaskuun (Kuva)

( eTasku -> Asiakasasetukset -> Ohjelmistointegraatiot )

3. Tuo verokannat ja tilit MeritAktivasta eTaskuun “Tuo verokannat” ja "Tuo tilit" -toiminnoilla.

( eTasku -> Asiakasasetukset -> Ohjelmistointegraatiot )

Näin pystyt tiliöimään tositteita käyttäen MeritAktivasta tuotuja tilejä ja verokantoja.

4. Luo “eTasku"-niminen ostonimike MeritAktivaan, T kirjoitettava isolla

( Ostot -> Nimikkeet -> Luo uusi ostonimike )

5. Tiliöi ja hyväksy kuitit eTaskussa

Lisätietoa ja ohjeita tositteiden käsittelystä löydät alla näkyvästä linkistä, joka ohjaa sinut ohjesivuillemme. Tutustuthan myös kohtaan ''Automaattinen tiliöintiehdotus'', joka käytännössä helpottaa tiliöintiprosessia entisestään.

eTaskun käyttö

6. Vie tiliöinnit MeritAktivaan ostolaskuiksi

Jos eTaskun käyttö ei ole vielä sinulle tuttua, löydät hyviä vinkkejä Youtube-kanavaltamme: eTasku Youtube tai toteuttamaltamme kirjanpitäjille tarkoitetulta ohjesivuilta.

Asiakaspalveluumme auttaa sinua myös mielellään! Ohessa yhteystiedot.

email: asiakaspalvelu@etasku.fi / puh. 02 480 841 76