eTasku & Visma L7

Toni Leppänen -

1. Ensin Luodaan eTaskussa tiliöinnit ja ladataan ne csv-tiedostona ulos. Sitten avataan tiedosto Excelissä, josta ne voi ottaa leikepöytäkopioksi (ctrl+c).

2. Sitten valitaan L7:sta muistiotositepohja:

3. Ja perustetaan uusi tosite:

4. Tallennetaan tämä yksi rivi, jotta saadaan tositesarjan aloitettua, siitä mistä halutaan.

Sen jälkeen valitaan yläkulmasta toiminnot: ja leikepöydältä

5. Leikepöydältä saa napattua excelin sisältämät tiedot. Sarakkeisiin kohdistettu tiedot samassa järjestyksessä kuin excelissä. Sarakkeita ja rivejä saa lisättyä toimintojen kautta. Sarakkeisiin saa valita haluamansa arvon painamalla otsikko-kentän kohdalle hiiren oikeaa ja valitsemalla haluamansa otsakkeen.

Kun olet valmis, paina ok kaikki.